Upozorenje

Vijesti

Upis ONLINE kolegija na sveučilištima YUFE saveza

Sveučilište u Rijeci kao dio YUFE (Mlada sveučilišta za budućnost Europe) mreže nudi svojim studentima mogućnost upisa ONLINE kolegija na jednom od 10 sveučilišta koji su dio YUFE saveza.

 

Sveučilište u Rijeci, kao partner u projektu, pruža mogućnost studentima da postanu YUFE studenti i pohađaju kolegije na drugim partnerskim sveučilištima.

Za vas smo pripremili katalog ONLINE kolegija u kojem možete pronaći sve informacije o čak 76 kolegija koje možete upisati i ostvariti ECTS bodoveKATALOG. S obzirom na to da je ovo tek prvi (uvodni) program koji YUFE nudi studentima partnerskih sveučilišta, zainteresirani studenti mogu upisati najviše 2 ONLINE kolegija u akademskoj godini 2020./2021.. Prijave su  krenule 29. 7. 2020. i trajat će do 15. 9. 2020.

Svi studenti Sveučilišta u Rijeci mogu upisati online kolegije jednim klikom na način da posjete stranicu www.yufe.eu i klikom na crveni gumb „Apply Now“ pokrenu svoju prijavu. 

Ukratko: 

  • Popis kolegija možete pronaći OVDJE. 
  • Prijavu možete napraviti od 29. 7. 2020. do 15. 9. 2020. 
  • ONLINE prijavu radite na stranici http://www.yufe.eu/ klikom na crveni gumb „Apply Now“ 

Za sve dodatne informacije pišite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.