Upozorenje

UPISI U LJETNI SEMESTAR 2019./2020.


Upisi u ljetni semestar ak. god. 2019. / 2020.
bit će od 13. do 28. veljače za sve studente.

 


UPISI
Prije upisa u ljetni semestar, potrebno je da student preko Studomata provjeri ispravnost unesenih ocjena zimskog ispitnog roka. Ukoliko su sve ocjene ispravne, student upisuje obavezne i izborne predmete. (Ponuđene predmete može vidjeti i na stranicama ISVU WEBA.) Nakon upisa obaveznih i izbornih predmeta preko Studomata, studenti e-mailom obavještavaju Ured za studente o obavljenom upisu. Nakon što Ured pozitivno odgovori na e-mail (u roku od 3 radna dana), upis je završen u cijelosti.

PLAĆANJA
Redoviti studenti koji plaćaju ponovni upis predmeta, trebaju potvrdu o uplati poslati u privitku. Ponovni upis predmeta plaćaju svi oni studenti koji su u prošloj akademskoj godini osvojili od 31 do 54 ECTS-a. Vrijednost ECTS-a je 91,67 kuna. Ta se vrijednost množi s brojem ECTS-a ponovno upisanih predmeta.

Redoviti studenti koji su u prošloj akademskoj godini imali prelazak, mirovanje ili su osvojili 30 ECTS-a i manje, upise obavljaju osobno u sobi 125 ili u Uredu za studente u vrijeme prijema studenata.

SLUŽBENA E-MAIL ADRESA
Studenti mogu elektronski kontaktirati Ured za studente isključivo putem svoje službene e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Elektronske poruke pristigle s drugih e-mail adresa, neće se uzimati u obzir. 

ZAJEDNIČKI IZBORNI PREDMETI
I ovoga semestra u ponudi su zajednički izborni predmeti Sveučilišta u Rijeci. Njegovim upisom, te uz potvrdu o položenosti istog, student dobiva dodatne ECTS bodove. Zajednički izborni predmet nije zamjena za izborni predmet iz redovnog programa studija.

RASPORED SATI
Molimo studente, koji imaju ponovni upis predmeta iz prethodnih semestara, da kontroliraju raspored sati kako ne bi došlo do preklapanja u nastavi!

 
 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.