Upozorenje

Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na studente

Na web stranici Sveučilišta u Rijeci objavljen je Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima (dalje u tekstu: Poziv) sukladno Zakonu o obavljanju studentskih poslova (Narodne novine 96/18, 16/20).

 
Cilj Poziva je dati poticaj studentima i studentskim organizacijama za provođenje što većeg broja aktivnosti koje doprinose poboljšanju studentskog standarda i kvaliteti života studenata.
 
Kako bi što veći broj studenata i studentskih organizacija saznao za ovaj Poziv, ovim putem ljubazno Vas molimo ukoliko možete na svojoj internetskoj stranici kao i društvenim mrežama (ako je primjenjivo) objaviti sljedeći tekst i plakat koji dostavljamo u privitku:
 
"Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima
 
Studentski centar Rijeka u suradnji s Povjerenstvom za raspodjelu naknade za posredovanje pri obavljanju studentskih poslova objavio je dana 07.10.2020. godine Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima. Pozivamo studente pojedince, studentske organizacije i grupe studenata da prijave svoje projekte najkasnije do 07.11.2020. godine.
 
Sve informacije o Pozivu možete pronaći na internetskoj stranici Studentskog centra Rijeka:
 
https://www.scri.uniri.hr/student-servis/studentski-projekti
 
Za sve upite vezane uz Poziv možete se obratiti putem elektroničke pošte na adresu:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. <Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.>  ili telefonom na broj 099 382 6404."
 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.