Upozorenje

Zajedno do vrha 2019.

BRIJUNI

Dana 1. lipnja 2019. godine održan je već tradicionalni projekt studenata Učiteljskog fakulteta u Rijeci u kojem je sudjelovalo 80 sudionika. "Zajedno do vrha" je projekt koji okuplja djecu iz alternativne skrbi i studente svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci.


Cilj projekta je povezivanje i senzibiliziranje studenata prema potrebama ranjivih skupina djece te zajednički boravak u prirodi; ove godine u Nacionalnom parku Brijuni.

U projektu su sudjelovala djeca iz Centra za pružanje usluga u zajednici "Izvor", Selce i Dječjeg doma "Ivana Brlić Mažuranić", Lovran te studenti Učiteljskog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Pomorskog fakulteta, Tehničkog fakulteta, Fakulteta zdravstvenih studija, Odjela za fiziku, Odjela za matematiku, Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te Ekonomskog fakulteta u Rijeci.


Projekt je financiran Natječajem za financiranje studentskih projekata Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, donacijom Učiteljskog fakulteta u Rijeci, donacijom Studentskog zbora Učiteljskog fakulteta u Rijeci i donacijom Turističke zajednice grada Crikvenice.

Zahvaljujemo Studentskom centru u Rijeci na donaciji lunch - paketa za djecu.
Veliko hvala i svim studentima koji su uljepšali barem jedan dan našim malim prijateljima.
Voditeljice projekta, studentice Učiteljskog fakulteta u Rijeci: Valentina Horak, Ines Šoštarić i Katarina Konestabo .















 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.