Upozorenje

Vijesti

ONLINE UPISI U ZIMSKI SEMESTAR AKAD. GOD. 2021./ 2022.

UPISI započinju 15. rujna u 8:00 h
Nakon upisa obaveznih i izbornih predmeta preko Studomata, studenti e-mailom obavještavaju Ured za studente o obavljenom upisu. Nakon što Ured pozitivno odgovori na e-mail (u roku od 5 radnih dana), upis je završen u cijelosti.
 
UPISNINA
U privitku e-maila o izvršenom upisu potrebno je da student pošalje i dokaz o plaćenoj upisnini u iznosu od 300,00 kuna.
 
POTVRDA O OBAVLJENOM SANITARNOM PREGLEDU
Studenti preddiplomskog sveučilišnog studija Rani i predškolski odgoj i obrazovanje dužni su prilikom upisa u drugu i treću godinu studija obaviti sanitarni pregled za osobe koje obavljaju poslove, odnosno sudjeluju u obavljanju poslova smještaja, njege i odgoja dojenčadi i predškolske djece sukladno odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN br. 79/07, 113/08, 43/09, 130/17, 114/18, 47/20 i 134/20) i Pravilnika o načinu obavljanja zdravstvenih pregleda osoba pod zdravstvenim nadzorom (NN br. 116/18) te Uredu za studente dostaviti potvrdu o obavljenom pregledu (presliku sanitarne knjižice).
 
ŠKOLARINA
Redoviti studenti koji plaćaju ponovni upis predmeta, trebaju potvrdu o uplati poslati u privitku. Ponovni upis predmeta plaćaju svi oni studenti koji su u prošloj akad. god. osvojili od 31 do 54 ECTS-a. Vrijednost ECTS-a je 91,67 kuna. Ta se vrijednost množi s brojem ECTS-a ponovno upisanog predmeta. Studenti koji su u prošloj akad. god. osvojili 30 i manje ECTS-a, plaćaju punu školarinu.
 
PREKLAPANJA U SATNICI
Molimo studente, koji imaju ponovni upis predmeta iz prethodnih semestara da kontroliraju raspored sati kako ne bi došlo do preklapanja u nastavi!
 
SLUŽBENA E-MAIL ADRESA
Studenti mogu elektronski kontaktirati Ured za studente isključivo putem svoje službene e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Elektronske poruke pristigle s drugih e-mail adresa neće se uzimati u obzir.
 
KONTROLA UPISNOG LISTA
Molimo studente da po obavljenom upisu odmah izvrše kontrolu upisnog lista, te o eventualnim nepravilnostima obavijeste Ured za studente.
 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.