Upozorenje

Vijesti

Odluka stožera civine zaštite Republike Hrvatske

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske dana 12. studenoga 2021. donio je Odluku o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova (NN br. 121/2021), koja stupa na snagu 16. studenoga 2021. godine.

Sukladno članku V. navedene Odluke, obveza predočavanja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju primjenjuje se na sve stranke koje dolaze u službene prostorije u kojima rade djelatnici Učiteljskog fakulteta u Rijeci, sve pružatelje usluga koje pružaju različite usluge u tim prostorima ili su angažirani za određene poslove u tim prostorima ili druge osobe koje dolaze u prostore Fakulteta po bilo kojoj osnovi (kontakti tel.: 051 265 800, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).
 
Ova Odluka ne primjenjuje se na studente/studentice Učiteljskog fakulteta u Rijeci prilikom boravka u prostorima Fakulteta, osim ako Fakultet ne odluči drugačije.
 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.