Upozorenje

Vijesti

Dani e-učenja na Sveučilištu u Rijeci

Dani e-učenja na Sveučilištu u Rijeci održati će se 28. i 29. lipnja 2022. godine u prostorijama Građevinskog fakulteta i Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija na Kampusu Sveučilišta u Rijeci u organizaciji Povjerenstva za online učenje Sveučilišta u Rijeci.

 

 


Dani e-učenja posvećeni su razmjeni ideja, znanja i dobrih praksi među nastavnicima i studentima, a uključuju predstavljanje udžbenika posvećenog e-učenju, niz predavanja, predstavljanja primjera dobre prakse te okrugli stol na temu "Kako iskoristiti dosadašnje iskustvo za bolje obrazovanje sutra".

 

Nastavnicima su namijenjene i četiri radionice o različitim alatima e-učenja. Budući da je broj sudionika na radionicama ograničen, za sudjelovanje na istima je potrebno ispuniti online prijavni obrazac koji se nalazi na poveznici https://forms.gle/s6CgBkz8p2XHfx7v5

 

Cjelokupan program Dana e-učenja nalazi se na poveznici https://www.paperturn-view.com/?pid=MjU251496 i odvijat će se uživo, dok je jednu radionicu moguće pratiti i online.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.