Upozorenje

15 godina Učiteljskog fakulteta u Rijeci 2021.


Svečanom sjednicom Fakultetskog vijeća 25. listopada 2021. na Kampusu Sveučilišta u Rijeci obilježena je 15. obljetnica osnutka Učiteljskog fakulteta.


 

 

Počasna gošća svečane sjednice, rektorica prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, održala je prigodan govor.   

 

Dekanica Učiteljskog fakulteta prof. dr. sc. Lidija Vujičić predstavila je novu monografiju pod nazivom 15. godina Učiteljskog fakulteta u Rijeci 2016. - 2021.: Snaga znanja je u zajedništvu. Vodeći se politikom ”digitalno i zeleno” monografija je izdana samo u elektroničkom obliku.

Dekanica je najavila i četverodnevni program obilježavanja Dana Fakulteta.

 

U sklopu proslave, u predvorju Fakulteta otvorena je i izložba studentskih radova pod nazivom Likovne igre.

 

Povodom obljetnice Fakulteta, Novi list je objavio članak pod naslovom „Uzorna predvodnica kvalitete obrazovanja“ u kojem se ističe da je riječ o Fakultetu za čijim programima vlada veliki interes te koji prema ocjenama studenata prednjači u kvaliteti studiranja.  

Obljetnica Fakulteta zabilježena je i na web portalu Fiuman s tekstom pod naslovom "Učiteljski fakultet u Rijeci obilježio 15 godina svoga rada"

Povodom obilježavanja 15 godina djelovanja, prodekanica za nastavu i studente izv. prof. dr. sc. Petra Pejić Papa je u emisiji Učionica na Kanalu Ri govorila o izazovima u obrazovanju odgojitelja i učitelja danas. 

"Učiteljski fakultet razumije trenutak u kojem se nalazimo i prati trendove u europskim obrazovnim politikama. Budite i dalje hrabri, proaktivni i uspješni" - poručila je rektorica Snježana Prijić Samaržija.

 

 

 

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.