Upozorenje

ODGODA PROVOĐENJA STUDENTSKIH IZBORA 2020.

Odluka o odgodi provođenja studentskih izbora

Opširnije...

On-line prijave diplomskog/završnog rada

Obavijest studentima o on-line prijavi diplomskog i završnog rada 29. i 30. 06. 2020. (za rok obrane 15. i 16. 07. 2020.)

Opširnije...

Ribroo Kamp za brucoše Sveučilišta u Rijeci 2020.

Kamp za brucoše Ribroo provodi se već 7 godina u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Kamp je osmišljen kao uvodno druženje svih studenata prve godine na Sveučilištu u Rijeci, vikend prije početka održavanja nastave. Cilj kampa je integracija brucoša u akademsku zajednicu kroz edukativne radionice, sportske i zabavne aktivnosti. Na početku nastavne godine studenti dobiju gomilu informacija o ECTS bodovima, kolokvijima, ispitima i svemu potrebnom za uspješno savladavanje studija, međutim većinu studentskih aktivnosti izvan nastave moraju istražiti sami.

Ukoliko dolaze iz druge sredine, upoznavanje svih segmenata studentskog života je sporije i teže, jer treba vremena da se osjećaju kao kod kuće. Ovim kampom želi se ubrzati i pospješiti taj tranzicijski period te upoznavanjem kolega i budućih prijatelja u neformalnom okruženju doprinijet će bržem razvoju njih sami kao studenata i osoba.

Opširnije...

Besplatno putovanje vlakom za studente PGŽ-a


Redoviti studenti s prebivalištem na području Primorsko-goranske županije mogu koristiti neograničen broj besplatnih putovanja vlakovima do mjesta studiranja u Hrvatskoj. Pojedinačne besplatne karte ispostavljaju se temeljem profila ”Student Primorsko-goranske županije” koji se dodjeljuje na pametnu karticu HŽPP-a.
VIŠE...

Dopunski studentski izbori 2019.

Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija raspisala je danas 19. studenog 2019. godine dopunske studentske izbore temeljem Odluke Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i odluke Senata. VIŠE

Opširnije...

EUROSTUDENT VII


EUROSTUDENT VII je istraživanje o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja koje se provodi u više od 30 zemalja Europe. Istraživanje je ujedno i najveće europsko istraživanje o kvaliteti studentskog standarda.

Opširnije...

Priznavanje izvannastavnih aktivnosti

Odluka Senata Sveučilišta u Rijeci o priznavanju izvannastvanih aktivnosti tijekom kojih student stječe relevantne kompetencije

Potvrde o izvannastavnim aktivnostima predati Uredu za studente prilikom prijave Završnog/Diplomskog rada

Završetak studijaStudenti završnih godina
mogu na ovom
LINKU

pronaći upute o tome
što je sve potrebno učiniti
za završetak studija...
 

DABAR - Samoorhiviranje Završnog/Diplomskog rada

Studenti koji prijavljuju Završni / Diplomski rad, trebaju, u dogovoru s mentorom, a nakon izvršene provjere u TurnitIn sustavu, samostalno arhivirati rad u Digitalni akademski arhiv i repozitorij Dabar. Repozitorij Učiteljskog fakulteta nalazi se u desnom stupcu web stranice Fakulteta pod banerom  DABAR. Samoarhiviranje je jedan od uvjeta za pristup obrani rada. Potrebno ga je napraviti prema ovim UPUTAMA.

Popust studentima na sva izdanja FakultetaStudentima Učiteljskog fakulteta u Rijeci odobrava se popust od 30% na redovnu (maloprodajnu) cijenu izdanja (publikacija) Fakulteta koja se prodaju u skriptarnici DA&DY u prizemlju zgrade Filozofskog / Učiteljskog fakulteta.

Popust se odobrava na sva izdanja Fakulteta uz predočenje e-indeksa ili potvrde kojom se dokazuje status studenta.

Popust se ne odobrava samo na priručnik Glazbeni ključ – Metodički priručnik za glazbeni praktikum autorice Sanje Minić (prije Šamanić), v. pred.
On će se prodavati po cijeni od 50,00 kn po primjerku.

E-mail kontakt studenata i Fakulteta

Obavještavaju se studenti da, radi zaštite identiteta, Ured za studente mogu kontaktirati isključivo putem svoje službene e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Elektronske poruke pristigle s drugih e-mail adresa, nastavnici i stručne službe Fakulteta neće uzimati u obzir.

Aplikacija za procjenu kvalitete svakodnevnog funkcioniranja


Online upitnik pomaže studentima u procjeni funkcioniranja u svakodnevnom životu. Nakon ispunjavanja cijelog upitnika u trajanju od desetak minuta, dobit ćeš povratnu informaciju o rezultatima te korisne preporuke koje ti mogu pomoći u uspješnijem savladavanju životnih izazova koji su pred tobom. Za ispunjavanje upitnika klikni na sliku.

Aplikacija za procjenu uspješnosti prilagodbe na studij

Online upitnik pomaže studentima u procjeni prilagodbe na studij: kako se nosiš s različitim obavezama, kako se snalaziš u odnosima s kolegama i profesorima te u kojoj mjeri doživljavaš psihološke ili tjelesne simptome stresa. Ispunjavanje traje približno 15 minuta. Nakon ispunjavanja dobit ćeš povratnu informaciju te korisne preporuke za olakšavanje prilagodbe na studij. Za ispunjavanje upitnika klikni na sliku. 

Studentski vodič

VODIČ olakšava snalaženje tijekom studija tako što na jednostavan način odgovora na pitanja s kojima se studneti susreću tijekom studiranja.

ISVU WEB

Na ISVU WEBu objavljen je akademski kalendar za 2017./2018., nastavni program, popis obaveznih i izbornih predmeta, njihovi nositelji, literatura, vrsnoća i ECTSi.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.