Upozorenje

Natječaj od 01.03.24.

Sveučilište u Rijeci, Učiteljski fakultet, Rijeka, Sveučilišna avenija 6, raspisuje
N A T J E Č A J
za zapošljavanje jednog/jedne zaposlenika/zaposlenice na radnom mjestu Položaj I. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica (voditelj Uredaza kadrovske i opće poslove Fakulteta)- (Voditelj ustrojstvene jedinice 4), u radni odnos na određeno vrijeme od jedne (1) godine s punim radnim vremenom.



Pristupnici na natječaj moraju ispunjavati sljedeće uvjete:
-integrirani preddiplomski (prijediplomski) i diplomski sveučilišni studij ili diplomski sveučilišni studij pravne struke
-najmanje tri godine radnog iskustva
-poznavanje jednog stranog jezika
-poznavanje rada na osobnom računalu
-certifikat iz područja javne nabave
 
Uz potpisanu prijavu, pristupnici su dužni priložiti: životopis, dokaz o odgovarajućoj stručnoj spremi, domovnicu ili osobnu iskaznicu ili dokaz o državljanstvu druge države (u preslici), elektronički zapis o radnopravnom statusu iz evidencije HZMO, kao i druge dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta (preslika svjedodžbe, uvjerenja, potvrde ili  drugi  odgovarajući dokaz odnosno vlastoručno potpisana izjava kandidata o ispunjavanju navedenog uvjeta).
Strani državljani dužni su priložiti i dokaz o poznavanju hrvatskog jezika (napredna razina).
 
Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno:
- članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih
obitelji (NN br. 121/17, 98/19, 84/21 i 156/23),
- članku 48. točka f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN br. 33/92,
57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03 i 148/13 i 98/19),
- članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN br. 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20),
- članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz domovinskog rata (NN br. 84/21),
dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
 
Pristupnici koji na temeljučlanka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju, dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze za ostvarivanje navedenog prava te imaju prednost u odnosu na ostale pristupnike samo pod jednakim uvjetima. Dokazi za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji dostupni su na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja.
 
Pristupnici koji na temelju članka 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju, dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve dokaze za ostvarivanje navedenog prava te imaju prednost u odnosu na ostale pristupnike samo pod jednakim uvjetima.Dokazi za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata dostupni su na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja.
 
Za pristupnike koji ispunjavaju uvjete natječaja Fakultet zadržava pravo provođenja provjere znanja i vještina testiranjem i/ili intervjuom. Ako pristupnik ne pristupi provjeri, smatra se da je povukao svoju prijavu. Učiteljski fakultet pridržava pravo, djelomično ili u cijelosti, poništiti ovaj natječaj.
 
Prijave na natječaj pristupnici moraju dostaviti u roku od 8 dana od dana objave ovog natječaja na adresu: Sveučilište u Rijeci, Učiteljski fakultet, 51000 Rijeka, Sveučilišna avenija 6.
 
Prijavom na natječaj pristupnici su izričito suglasni da Fakultet kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provođenja natječajne procedure, sukladno odredbama Opće Uredbe (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN br. 42/18).
 
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a
 imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose jednako na oba spola.
 
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Potpunom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom natječaju i koja je vlastoručno potpisana.
 
 
 
 
 
 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.