Upozorenje

Studentska pomoć poplavljenima 2014.



Svibanj 2014.



 




RIJEČKA SOLIDARNOST
Na svim krajevima grada, cijelog se ponedjeljka i već ranog jutra utorka, prikupljaju potrepštine za stanovnike poplavama pogođenih dijelova Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine. U akciju se uključilo i Sveučilište u Rijeci. U sabirne centre Fakulteta uskoro su počele pristizati velike količine donacija. Ulaz na Učiteljski fakultet bio je poslijepodne doslovno zatrpan odjećom, pokrivačima, hranom, vodom, higijenskim potrepštinama. Brojni volonteri vrijedno su razvrstavali prikupljeno. Posao se nastavlja i danas.

SPOT, kojim se daje podrška svima stradalima u nezapamćenim poplavama te koji Riječane i dalje poziva na humanitarno djelovanje, sniman je u ponedjeljak poslijepodne ispred Akademije primijenjenih umjetnosti u kampusu na Trsatu. Uz studente i profesore ondje su “Ajmo, Rijeka” zapjevali i gradonačelnik, rektor, glumci, pjevači… Spot je OVDJE.

VAŽNO UPOZORENJE!
Na svaku ambalažu hrane koju šaljete u sklopu raznih humanitarnih akcija, obavezno vodootpornim markerom napišite slovo H; ono je znak za humanitarno. Tim činom možete spriječiti preprodaju i vraćanje robe na police trgovina.

MOLBA CRVENOG KRIŽA!
U Crvenom križu kažu da je prikupljeno dovoljno robe za odrasle te da sada prioritet imaju voda i hrana, sve za djecu, higijenske potrepštine, a građani mogu pomoći i na račune ili pozivom na 060 90 11.

IZ MEDIJA
Novi list
Radio Rijeka

 































 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.