Upozorenje

Platforma Ambassador

Želiš saznati informaciju o životu i studiju na Sveučilištu u Rijeci? Javi se našim ambasadorima putem TAP sustava za komunikaciju! Platforma Ambassador omogućuje ti da se direktno povežeš sa studentima koji studiraju na našem Sveučilištu te da iz 'prve ruke' saznaš o aktivnostima Sveučilišta, o njegovim fakultetima te nastavnim programima. Putem platforme možeš sudjelovati u individualnim i/ili grupnim razgovorima. Također, platformu mogu koristiti i sadašnji studenti.

Opširnije...

Povoljnija putovanja studenata željeznicom

Od 1. listopada 2022. godine do 30. rujna 2023. godine redoviti studenti kupnjom mjesečne karte po povoljnoj cijeni od 75 kn (9,95 €) mogu neograničeno koristiti željeznički prijevoz unutar Republike Hrvatske. Pilot-projekt pokrenut je u Europskoj godini mladih, a na temelju Zaključka Vlade RH od 19. rujna 2022. Informacije o postupku ostvarivanja prava na povoljniji željeznički prijevoz studenata dostupan je na sljedećoj poveznici, a dodatne informacije mogu se zatražiti upitom na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Anketa Studentskog Zbora

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci provodi anketu za identificiranjem potreba studentica i studenata za bezglutenskom prehranom na Sveučilištu u Rijeci. Anketu možete otvoriti na idućoj poveznici 
(https://forms.office.com/r/UTXHpun1kp).
Pristup je dozvoljen svima.
Zahvaljujemo na ispunjavanju!

Priznavanje izvannastavnih aktivnosti

Odluka Senata Sveučilišta u Rijeci o priznavanju izvannastvanih aktivnosti tijekom kojih student stječe relevantne kompetencije te upisu podataka u Dopunsku ispravu o studiju

Potvrde o izvannastavnim aktivnostima predati Uredu za studente prilikom prijave Završnog/Diplomskog rada

Priznavanje prethodnog učenja

Zahtjev za priznavanje prethodnog učenja (prethodno stečenih ECTS bodova, odnosno položenih ispita) predaje se Studentskom uredu Fakulteta najkasnije do 15. listopada tekuće akademske godine. Uz Zahtjev potrebno je priložiti ovjereni prijepis ocjena i detaljni nastavni program s prethodno pohađanog studija.
Zahtjev preuzmite OVDJE
Pravilnik preuzmite OVDJE
Odluka o roku podnošenja zahtjeva OVDJE

Izdavanje kartica za javni gradski prijevoz

KD Autotrolej izdalo je upute za postojeće i nove studente korisnike studentskih kartica za javni gradski prijevoz  Rijeka City Card Torpedo.

UPUTE - novi korisnici
UPUTE - postojeći korisnici

Online prijave diplomskog/završnog rada

Obavijest studentima o online prijavi diplomskog/završnog rada

Opširnije...

Sve je OK

Grad Rijeka razvio je mrežnu stranicu https://svejeok.hr/ kako bi mladim Riječanima osigurao besplatnu psihološku pomoć (u slučaju da se suočavaju sa stresnim situacijama ili doživljavaju osjećaje izrazite tuge, straha, zabrinutosti, usamljenosti ili imaju problem s vlastitom ili tuđom agresivnošću, doživljavaju konflikte s drugima i slične probleme).

Opširnije...

EUROSTUDENT VII


EUROSTUDENT VII je istraživanje o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja koje se provodi u više od 30 zemalja Europe. Istraživanje je ujedno i najveće europsko istraživanje o kvaliteti studentskog standarda.

Opširnije...

Završetak studijaStudenti završnih godina
mogu na ovom
LINKU

pronaći upute o tome
što je sve potrebno učiniti
za završetak studija...
 

DABAR - Samoorhiviranje Završnog/Diplomskog rada

Studenti koji prijavljuju Završni / Diplomski rad, trebaju, u dogovoru s mentorom, a nakon izvršene provjere u TurnitIn sustavu, samostalno arhivirati rad u Digitalni akademski arhiv i repozitorij Dabar. Repozitorij Učiteljskog fakulteta nalazi se u desnom stupcu web stranice Fakulteta pod banerom  DABAR. Samoarhiviranje je jedan od uvjeta za pristup obrani rada. Potrebno ga je napraviti prema ovim UPUTAMA.

E-mail kontakt studenata i Fakulteta

Obavještavaju se studenti da, radi zaštite identiteta, Ured za studente mogu kontaktirati isključivo putem svoje službene e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Elektronske poruke pristigle s drugih e-mail adresa, nastavnici i stručne službe Fakulteta neće uzimati u obzir.

Aplikacija za procjenu kvalitete svakodnevnog funkcioniranja


Online upitnik pomaže studentima u procjeni funkcioniranja u svakodnevnom životu. Nakon ispunjavanja cijelog upitnika u trajanju od desetak minuta, dobit ćeš povratnu informaciju o rezultatima te korisne preporuke koje ti mogu pomoći u uspješnijem savladavanju životnih izazova koji su pred tobom. Za ispunjavanje upitnika klikni na sliku.

Aplikacija za procjenu uspješnosti prilagodbe na studij

Online upitnik pomaže studentima u procjeni prilagodbe na studij: kako se nosiš s različitim obavezama, kako se snalaziš u odnosima s kolegama i profesorima te u kojoj mjeri doživljavaš psihološke ili tjelesne simptome stresa. Ispunjavanje traje približno 15 minuta. Nakon ispunjavanja dobit ćeš povratnu informaciju te korisne preporuke za olakšavanje prilagodbe na studij. Za ispunjavanje upitnika klikni na sliku. 

Studentski vodič

VODIČ olakšava snalaženje tijekom studija tako što na jednostavan način odgovora na pitanja s kojima se studneti susreću tijekom studiranja.

Izjednačavanje naziva

Fakultetsko vijeće Učiteljskog fakulteta u Rijeci usvojilo je PRAVILNIK o izjednačavanju pojedinih stručnih naziva s akademskim nazivom magistra primarnog obrazovanja.

Zahtjev za izdavanje potvrde o izjednačavanju prije stečenog stručnog naziva s akademskim nazivom magistar/magistra primarnog obrazovanja možete preuzeti za učitelje i odgajatelje.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.