Upozorenje

UPUTE ZA STUDENTE


Postupanje u slučaju
potvrđene bolesti COVID-19
ili propisane samoizolacije


Opširnije...

Priznavanje izvannastavnih aktivnosti

Odluka Senata Sveučilišta u Rijeci o priznavanju izvannastvanih aktivnosti tijekom kojih student stječe relevantne kompetencije te upisu podataka u Dopunsku ispravu o studiju

Potvrde o izvannastavnim aktivnostima predati Uredu za studente prilikom prijave Završnog/Diplomskog rada

Zajednički izborni kolegiji u 2021./2022.

Zajednički izborni kolegiji Sveučilišta u Rijeci 2021. / 2022.

Izdavanje kartica za javni gradski prijevoz

KD Autotrolej izdalo je upute za postojeće i nove studente korisnike studentskih kartica za javni gradski prijevoz  Rijeka City Card Torpedo.

UPUTE - novi korisnici
UPUTE - postojeći korisnici

Online prijave diplomskog/završnog rada

Obavijest studentima o online prijavi diplomskog/završnog rada

Opširnije...

Cijepljenje studenata


Studenti Sveučilišta u Rijeci ovom prilikom imaju se mogućnost prijaviti za cijepljenje u Rijeci s kojim će se započeti krajem svibnja odnosno početkom lipnja i trajati će kroz ljetne mjesece. Ovim putem se možete prijaviti u slučaju da već ranije niste zaprimili poziv na cijepljenje i započeli s cijepljenjem preko drugih modela (npr. studenti medicinskih usmjerenja na kliničkim vježbama, studenti koji će tijekom ljeta raditi u turizmu i dr.), a ako ste započeli postupak cijepljenja po drugom modelu trebate isti i završiti na način kako ste započeli i dogovorili.

VIŠE

Sve je OK

Krajem 2020. godine Grad Rijeka razvio je mrežnu stranicu https://svejeok.hr/ , kako bi mladim Riječanima osigurao besplatnu psihološku pomoć (u slučaju da se suočavaju sa stresnim situacijama s kojima se ne mogu adekvatno nositi, ili doživljavaju osjećaje izrazite tuge, straha, zabrinutosti, usamljenosti ili imaju problem s vlastitom ili tuđom agresivnošću, doživljavaju konflikte s drugima i slične probleme).

Opširnije...

POMOĆ STUDENTIMAStudenti Sveučilišta u Rijeci - slobodno se javite kako bismo organizirali pomoć vama i vašim obiteljima. Molimo vas da nam se javite do 15. siječnja 2021. putem ovih poveznica:

Poveznica 1

Poveznica 2
 

Prijava boravišta studenata

Uzimajući u obzir situaciju zbog pojave epidemije bolesti COVID-19, radi smanjenja zadržavanja većeg broja građana koji obavljaju neki od upravnih poslova u prostorijama šalter dvorane Policijske uprave primorsko-goranske i na otvorenom prostoru dvorišta zgrade Policijske uprave te poštivanja propisanih epidemioloških mjera, obavještavamo da će studenti od 28. rujna 2020. godine svaki radni dan u vremenu od 08,00 do 14,30 sati prijave boravišta moći obavljati jedino na lokaciji Braće Monjac 24, Rijeka (zgrada bivše II. policijske postaje Rijeka).

Opširnije...

STUDENTSKI IZBORI ZA IZBOR STUDENTSKIH PREDSTAVNIKA U STUDENTSKI ZBOR UČITELJSKOG FAKULTETA U RIJECI I STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U RIJECI 2020Sukladno prijedlogu Skupštine SZSUR i Izbornog povjerenstva Sveučilišta kao dan glasovanja za studentske izbore određuje se kako slijedi:

  1. Prvi krug glasovanja – 21. rujan 2020. godine od 08:00 do 20:00 sati
  2. Drugi krug glasovanja – 23. rujan 2020. godine od 08:00 do 20:00 sati

Opširnije...

Besplatno putovanje vlakom za studente PGŽ-a


Redoviti studenti s prebivalištem na području Primorsko-goranske županije mogu koristiti neograničen broj besplatnih putovanja vlakovima do mjesta studiranja u Hrvatskoj. Pojedinačne besplatne karte ispostavljaju se temeljem profila ”Student Primorsko-goranske županije” koji se dodjeljuje na pametnu karticu HŽPP-a.
VIŠE...

EUROSTUDENT VII


EUROSTUDENT VII je istraživanje o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja koje se provodi u više od 30 zemalja Europe. Istraživanje je ujedno i najveće europsko istraživanje o kvaliteti studentskog standarda.

Opširnije...

Završetak studijaStudenti završnih godina
mogu na ovom
LINKU

pronaći upute o tome
što je sve potrebno učiniti
za završetak studija...
 

DABAR - Samoorhiviranje Završnog/Diplomskog rada

Studenti koji prijavljuju Završni / Diplomski rad, trebaju, u dogovoru s mentorom, a nakon izvršene provjere u TurnitIn sustavu, samostalno arhivirati rad u Digitalni akademski arhiv i repozitorij Dabar. Repozitorij Učiteljskog fakulteta nalazi se u desnom stupcu web stranice Fakulteta pod banerom  DABAR. Samoarhiviranje je jedan od uvjeta za pristup obrani rada. Potrebno ga je napraviti prema ovim UPUTAMA.

Popust studentima na sva izdanja FakultetaStudentima Učiteljskog fakulteta u Rijeci odobrava se popust od 30% na redovnu (maloprodajnu) cijenu izdanja (publikacija) Fakulteta koja se prodaju u skriptarnici DA&DY u prizemlju zgrade Filozofskog / Učiteljskog fakulteta.

Popust se odobrava na sva izdanja Fakulteta uz predočenje e-indeksa ili potvrde kojom se dokazuje status studenta.

Popust se ne odobrava samo na priručnik Glazbeni ključ – Metodički priručnik za glazbeni praktikum autorice Sanje Minić (prije Šamanić), v. pred.
On će se prodavati po cijeni od 50,00 kn po primjerku.

E-mail kontakt studenata i Fakulteta

Obavještavaju se studenti da, radi zaštite identiteta, Ured za studente mogu kontaktirati isključivo putem svoje službene e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Elektronske poruke pristigle s drugih e-mail adresa, nastavnici i stručne službe Fakulteta neće uzimati u obzir.

Aplikacija za procjenu kvalitete svakodnevnog funkcioniranja


Online upitnik pomaže studentima u procjeni funkcioniranja u svakodnevnom životu. Nakon ispunjavanja cijelog upitnika u trajanju od desetak minuta, dobit ćeš povratnu informaciju o rezultatima te korisne preporuke koje ti mogu pomoći u uspješnijem savladavanju životnih izazova koji su pred tobom. Za ispunjavanje upitnika klikni na sliku.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.