Upozorenje

Novi termin sistematskog pregleda

Redoviti studenti koji u predviđenom terminu nisu obavili sistematski pregled na 1. godini studija se za novi termin sistematskog pregleda mogu obratiti u ambulantu sveučilišne medicine isključivo telefonskim putem (broj 051/584-876) dana 04. i 05.srpnja 2022.godine u vremenu 8h-10h. Javljanja izvan navedenog vremena neće se uvažavati.

Studentski izbori 2022.

Temeljem prethodno dobivene suglasnosti Senata te odluke Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci Rektorica Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija donijela je ODLUKU o raspisivanju studentskih izbora za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci te o imenovanju članova i zamjenika Izbornog povjerenstva i Povjerenstva za prigovore.

Opširnije...

Anketa Studentskog Zbora

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci provodi anketu za identificiranjem potreba studentica i studenata za bezglutenskom prehranom na Sveučilištu u Rijeci. Anketu možete otvoriti na idućoj poveznici 
(https://forms.office.com/r/UTXHpun1kp).
Pristup je dozvoljen svima.
Zahvaljujemo na ispunjavanju!

Priznavanje izvannastavnih aktivnosti

Odluka Senata Sveučilišta u Rijeci o priznavanju izvannastvanih aktivnosti tijekom kojih student stječe relevantne kompetencije te upisu podataka u Dopunsku ispravu o studiju

Potvrde o izvannastavnim aktivnostima predati Uredu za studente prilikom prijave Završnog/Diplomskog rada

Zajednički izborni kolegiji u 2021./2022.

Zajednički izborni kolegiji Sveučilišta u Rijeci 2021. / 2022.

Priznavanje prethodnog učenja

Zahtjev za priznavanje prethodnog učenja (prethodno stečenih ECTS bodova, odnosno položenih ispita) predaje se Studentskom uredu Fakulteta najkasnije do 15. listopada tekuće akademske godine. Uz Zahtjev potrebno je priložiti ovjereni prijepis ocjena i detaljni nastavni program s prethodno pohađanog studija.
Zahtjev preuzmite OVDJE
Pravilnik preuzmite OVDJE
Odluka o roku podnošenja zahtjeva OVDJE

Izdavanje kartica za javni gradski prijevoz

KD Autotrolej izdalo je upute za postojeće i nove studente korisnike studentskih kartica za javni gradski prijevoz  Rijeka City Card Torpedo.

UPUTE - novi korisnici
UPUTE - postojeći korisnici

Online prijave diplomskog/završnog rada

Obavijest studentima o online prijavi diplomskog/završnog rada

Opširnije...

Sve je OK

Grad Rijeka razvio je mrežnu stranicu https://svejeok.hr/ kako bi mladim Riječanima osigurao besplatnu psihološku pomoć (u slučaju da se suočavaju sa stresnim situacijama ili doživljavaju osjećaje izrazite tuge, straha, zabrinutosti, usamljenosti ili imaju problem s vlastitom ili tuđom agresivnošću, doživljavaju konflikte s drugima i slične probleme).

Opširnije...

Besplatno putovanje vlakom za studente PGŽ-a


Redoviti studenti s prebivalištem na području Primorsko-goranske županije mogu koristiti neograničen broj besplatnih putovanja vlakovima do mjesta studiranja u Hrvatskoj. Pojedinačne besplatne karte ispostavljaju se temeljem profila ”Student Primorsko-goranske županije” koji se dodjeljuje na pametnu karticu HŽPP-a.
VIŠE...

EUROSTUDENT VII


EUROSTUDENT VII je istraživanje o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja koje se provodi u više od 30 zemalja Europe. Istraživanje je ujedno i najveće europsko istraživanje o kvaliteti studentskog standarda.

Opširnije...

Završetak studijaStudenti završnih godina
mogu na ovom
LINKU

pronaći upute o tome
što je sve potrebno učiniti
za završetak studija...
 

DABAR - Samoorhiviranje Završnog/Diplomskog rada

Studenti koji prijavljuju Završni / Diplomski rad, trebaju, u dogovoru s mentorom, a nakon izvršene provjere u TurnitIn sustavu, samostalno arhivirati rad u Digitalni akademski arhiv i repozitorij Dabar. Repozitorij Učiteljskog fakulteta nalazi se u desnom stupcu web stranice Fakulteta pod banerom  DABAR. Samoarhiviranje je jedan od uvjeta za pristup obrani rada. Potrebno ga je napraviti prema ovim UPUTAMA.

Popust studentima na sva izdanja Fakulteta

Studentima Učiteljskog fakulteta u Rijeci odobrava se popust od 30% na redovnu (maloprodajnu) cijenu izdanja (publikacija) Fakulteta koja se prodaju u skriptarnici DA&DY u prizemlju zgrade Filozofskog / Učiteljskog fakulteta.
Popust se odobrava na sva izdanja Fakulteta uz predočenje e-indeksa ili potvrde kojom se dokazuje status studenta.
Popust se ne odobrava samo na priručnik Glazbeni ključ – Metodički priručnik za glazbeni praktikum autorice Sanje Minić (prije Šamanić), v. pred.
On će se prodavati po cijeni od 50,00 kn po primjerku.

E-mail kontakt studenata i Fakulteta

Obavještavaju se studenti da, radi zaštite identiteta, Ured za studente mogu kontaktirati isključivo putem svoje službene e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Elektronske poruke pristigle s drugih e-mail adresa, nastavnici i stručne službe Fakulteta neće uzimati u obzir.

Aplikacija za procjenu kvalitete svakodnevnog funkcioniranja


Online upitnik pomaže studentima u procjeni funkcioniranja u svakodnevnom životu. Nakon ispunjavanja cijelog upitnika u trajanju od desetak minuta, dobit ćeš povratnu informaciju o rezultatima te korisne preporuke koje ti mogu pomoći u uspješnijem savladavanju životnih izazova koji su pred tobom. Za ispunjavanje upitnika klikni na sliku.

Aplikacija za procjenu uspješnosti prilagodbe na studij

Online upitnik pomaže studentima u procjeni prilagodbe na studij: kako se nosiš s različitim obavezama, kako se snalaziš u odnosima s kolegama i profesorima te u kojoj mjeri doživljavaš psihološke ili tjelesne simptome stresa. Ispunjavanje traje približno 15 minuta. Nakon ispunjavanja dobit ćeš povratnu informaciju te korisne preporuke za olakšavanje prilagodbe na studij. Za ispunjavanje upitnika klikni na sliku. 

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.