Upozorenje

Posjet djece PPO Đurđice Učiteljskom fakultetu u Rijeci 2022.

DV More u čijem sastavu se nalazi i PPO Đurđice je jedna od nastavnih baza Učiteljskog fakulteta u Rijeci u kojoj studenti preddiplomskog sveučilišnog studija Rani i predškolski odgoj i obrazovanje realiziraju svoje samostalne praktične radove u okviru kolegija Integriranog kurikuluma.

U utorak, 03. svibnja 2022. djeca iz odgojno – obrazovne skupine Hobotnice koju čine djeca od četvrte do šeste godine života, u pratnji svojih odgajateljica Nele Dundović i Tihane Novosel, te studentica Zelde Bašić i Mirte Mitrović posjetile su studentice treće godine RPOO na nastavi kolegija Jezično – komunikacijski integrirani kurikulum II.



Tijekom posjeta djeca su upoznala ostale studentice i buduće odgajateljice, imali priliku sjesti na njihova mjesta i doživjeti kako se uči na fakultetu, gledajući video putem projektora i potpisujući se na vlastitu potpisnu listu.

Djeca su naglasila da je izrazito važno da kao buduće odgajateljice uče puno i „nonstop“, a nakon toga su imali priliku doživjeti i vježbe glazbene metodike studentica druge godine vođene asistenticom Aleksandrom Smolić Batelić.

Tada su djeca studenticama otpjevala nekoliko pjesama, nakon čega su im predala svoj umjetnički rad u znak zahvalnosti i uspomene na susret.

Studentice su djeci za uspomenu darovale posvećenu slikovnicu Medo, klavir i koncert malene medvjedice, u koju su se sve potpisale.  













 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.