Upozorenje

Svjetski dan glasa na Učiteljskom fakultetu 2023.



Dana 3. travnja 2023. godine na našem se Fakultetu obilježio Svjetski dan glasa. U cilju osvješćivanja važnosti i brige o glasu kao osnovnom sredstvu komunikacije te primarnom alatu u radu budućih učitelja i odgajatelja, prof. Darko Đekić, v. pred. organizirao je zanimljiva  predavanja...
 




 

Temu Fiziologija fonacije-mehanizam nastanka promuklosti  približila je nastavnicima i studentima doc. dr. sc. Diana Maržić, dr. med., specijalista otorinolaringolog, subspecijalista fonijatar iz Zavoda za audiologiju i fonijatriju KBC Rijeka.

Predavanje pod nazivom Uloga logopeda u prevenciji, dijagnostici i terapiji poremećaja glasa predstavila je magistra logopedije Ana Klemar iz Zavoda za audiologiju i fonijatriju KBC Rijeka.

Tema pod nazivom Vokalni  zamor i higijena glasa, prezentirala se sa strane studentica Nike Bešenić, Lucije Hadrović-Pavišić i Sare Pleško iz Udruge studenata logopedije Logomotiva, Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta Zagreb.

Koliko je ova tema neophodna i nužna učiteljskoj te odgajateljskoj profesiji svjedočila  je prepuna dvorana studenata i nastavnika Učiteljskog fakulteta. 
 


        
 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.