Upozorenje

PROMEHS pozivnica za 28. siječnja 2022.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Završnu nacionalnu konferenciju koja će se organizirati u svrhu prezentacije rezultata evaluacije primijenjenog PROMEHS kurikula u 32 odgojno-obrazovne ustanove (dječje vrtiće, osnovne i srednje škole) u Primorsko-goranskoj županiji. Kao što znate, PROMEHS kurikul je primijenjen u okviru međunarodnog europskog projekta PROMEHS: Promoting Mental Health at Schools (606689 – EPP-1-2018-2-IT-EPPKA3-PI-POLICY), Promocija mentalnog zdravlja u školama sufinanciranog Erasmus+ programom u okviru Ključne aktivnosti 3, Podrška reformi politika. Trajanje projekta je od veljače 2019. do veljače 2022. godine. 
 

Pozivnica i program...

Poziv na konferenciju Ministarstva regionalnog razvoja

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zajedno s Europskom komisijom (DG REGIO) i Regional Studies Association (RSA Europe) održat će konferenciju naziva Treća zajednička konferencija o Kohezijskoj politici EU-a; Zeleno, digitalno, uključivo i pravedno: Kako Kohezijska politika može odgovoriti na nove teritorijalne izazove?  u razdoblju od14.-16. studenoga 2022. u Zagrebu.

Opširnije...

ESSCCOEducational Systems and Societal Changes:

Challenges and Opportunities
Mediterranean Scientific Conference

6th and 7th of June 2019 in Rijeka,
organized by the Faculty of Teacher Education, University of Rijeka,
Croatian Educational Research Association and the Faculty of Education, University of Malta

Detailed Conference Information: https://esscco.uniri.hr
 

U nastavku možete razgledati galeriju fotografija...

Opširnije...

Međunarodna konferencija Učiteljskog fakulteta 2017.


Učiteljski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Centar za istraživanje djetinjstva su 26. i 27. svibnja 2017. godine organizatori 10. međunarodne konferencije "Suvremeni trendovi u visokom obrazovanju u Europi". Glavna tema konferencije je: Institucijsko djetinjstvo - izazovi suvremenog obrazovanja.    Pogledajte Program konferencije, a publicirana je i Knjiga sažetaka.       

 

                                    

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.