Upozorenje

Poziv na međužupanijski stručni skup

Poziv na stručni skup u suorganizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Učiteljskog fakulteta u Rijeci namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima, na temu prevencije ovisnosti zbog uporabe energetskih pića, nikotinskih vrećica, e-cigareta i novih duhanskih proizvoda u osnovnim i srednjim školama koji će se održati dana 1. ožujka 2024. na Učiteljskom fakultetu u Rijeci. Program skupa

Zbornik: Prijelazni periodi u djetinjstvu i prilagodba u dječjem vrtiću i osnovnoj školi

U okviru Dana Učiteljskog fakulteta, 27. listopada 2023. godine, održan je znanstveno-stručni simpozij s temom: Prijelazni periodi u djetinjstvu i prilagodba u dječjem vrtiću i osnovnoj školi. Organizatori Simpozija bili su Učiteljski fakultet u Rijeci i projektni tim UNIRI projekta: “Dobrobit djece u prijelaznim životnim periodima: Empirijska provjera Ekološko-dinamičkog modela“ [uniri-drustv-18-11].

Opširnije...

Rodni stereotipi i ravnopravnost u kontekstu odgoja i obrazovanja

U okviru Svjetskog dana učitelja, 5. listopada 2024. godine, održan je znanstveno – stručni simpozij s temom Rodni stereotipi i ravnopravnost u kontekstu odgoja i obrazovanja. Organizatori Simpozija bili su Učiteljski fakultet u Rijeci i Vijeće za rodnu ravnopravnost Sveučilišta u Rijeci.

 

Opširnije...

PROMEHS pozivnica za 28. siječnja 2022.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Završnu nacionalnu konferenciju koja će se organizirati u svrhu prezentacije rezultata evaluacije primijenjenog PROMEHS kurikula u 32 odgojno-obrazovne ustanove (dječje vrtiće, osnovne i srednje škole) u Primorsko-goranskoj županiji. Kao što znate, PROMEHS kurikul je primijenjen u okviru međunarodnog europskog projekta PROMEHS: Promoting Mental Health at Schools (606689 – EPP-1-2018-2-IT-EPPKA3-PI-POLICY), Promocija mentalnog zdravlja u školama sufinanciranog Erasmus+ programom u okviru Ključne aktivnosti 3, Podrška reformi politika. Trajanje projekta je od veljače 2019. do veljače 2022. godine. 
 

Pozivnica i program...

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.