Upozorenje

Poziv na konferenciju "Kreativni pristupi učenju i podučavanju"

Prva međunarodna konferencija Kreativni pristupi učenju i podučavanju održat će se na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku 24. i 25. ožujka 2023. godine. Namjera je konferencije okupiti sve stručnjake i znanstvenike koji su u svome radu usmjereni na propitivanje tradicionalnog i suvremenog pogleda na kreativnost i stvaralaštvo te na promicanje novih pristupa u učenju i podučavanju u kojima se naglasak stavlja na stvaralaštvo, odnosno na kreativno djelovanje i izražavanje... Više u POZIVU

First Announcement of the First International Conference CALT

PROMEHS pozivnica za 28. siječnja 2022.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Završnu nacionalnu konferenciju koja će se organizirati u svrhu prezentacije rezultata evaluacije primijenjenog PROMEHS kurikula u 32 odgojno-obrazovne ustanove (dječje vrtiće, osnovne i srednje škole) u Primorsko-goranskoj županiji. Kao što znate, PROMEHS kurikul je primijenjen u okviru međunarodnog europskog projekta PROMEHS: Promoting Mental Health at Schools (606689 – EPP-1-2018-2-IT-EPPKA3-PI-POLICY), Promocija mentalnog zdravlja u školama sufinanciranog Erasmus+ programom u okviru Ključne aktivnosti 3, Podrška reformi politika. Trajanje projekta je od veljače 2019. do veljače 2022. godine. 
 

Pozivnica i program...

Poziv na konferenciju Ministarstva regionalnog razvoja

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zajedno s Europskom komisijom (DG REGIO) i Regional Studies Association (RSA Europe) održat će konferenciju naziva Treća zajednička konferencija o Kohezijskoj politici EU-a; Zeleno, digitalno, uključivo i pravedno: Kako Kohezijska politika može odgovoriti na nove teritorijalne izazove?  u razdoblju od14.-16. studenoga 2022. u Zagrebu.

Opširnije...

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.