Upozorenje

Predstavljanje YUFE programa studentima UFRI-ja



Koordinator Yufe programa pri Sveučilištu u Rijeci Aleksandar Šušnjar i Matea Lozančić iz sveučilišnog Centra za međunarodnu mobilnost su 3. svibnja 2023. posjetili Učiteljski fakultet u Rijeci kako bi studentima Učiteljskog fakulteta predstavili YUFE program (YUFE Student Journey).





Program pruža priliku studentima da, u skladu s vlastitim interesom i rasporedom, pohađaju kolegije, uče nove jezike kroz jezične tečajeve, stručno se usavršavaju ili volontiraju u zajednici na 9 europskih sveučilišta. Studenti su informirani o tome da je upis u tijeku (prijave su otvorene do 26. svibnja).

YUFE katalog
u ovom trenutku uključuje preko 300 različitih fizičkih i online kolegija, te gotovo 100 izvannastavnih aktivnosti koji se mogu birati.

Prijaviti se možete preko YUFE virtualnog kampusa.

Više informacija o tome imate na stranicama od https://yufe.eu/ ili se možete obratiti YUFE koordinatorici Učiteljskog fakulteta, prof. dr. sc. Sanji Tatalović Vorkapić na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.




 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.