Upozorenje

Zajedno do vrha 2019.

BRIJUNI

Dana 1. lipnja 2019. godine održan je već tradicionalni projekt studenata Učiteljskog fakulteta u Rijeci u kojem je sudjelovalo 80 sudionika. "Zajedno do vrha" je projekt koji okuplja djecu iz alternativne skrbi i studente svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Opširnije...

Zajedno do vrha 2013. (opet)


ZELENI VIR I VRAŽJI PROLAZ


20. listopada 2013. godine organiziran je izlet na Zeleni Vir i Vražji prolaz s djecom i mlađim punoljetnim osobama iz Doma Izvor Selce. Sudionici izleta pričaju: "Izlet je bio odličan. Vrijeme nas je poslužilo, djeca su bila divna, studenti veoma odgovorni, a ovlašteni vodiči vješti..."

Opširnije...

Zajedno do vrha 2013.

ŠUMA STRIBOROVA

Izleta upoznavanja: 27. travnja 2013. Šuma Striborova na KantridiS prvog izleta projekta Zajedno do vrha - studenti Učiteljskog fakulteta u Rijeci zajedno s djecom iz Dječjeg doma Ivane Brlić-Mažuranić u Lovranu - vratili su se s pozitivnim dojmovima ali i fotografijama...

 

Opširnije...

Zajedno do vrha 2017.

UTOČIŠTE MEDVJEDA

Posjet Utočištu medvjeda u Kuterevu i Nacionalnom parku Sjeverni Velebit - Zavižan. Zajedno do vrha je projekt koji okuplja studente Sveučilišta u Rijeci i djecu iz Centra za pružanje usluga u zajednici "Izvor", Selce. Ove godine projekt je okupio 50 djece i 50 studenata.

Opširnije...

Mentorstvo mlađim studentima

Mladi&Mudri - projekt je mentorstva mlađim studentima. Cilj projekta je povezivanje sa svim studentima od početka studiranja, brži protok informacija i uspješno prevladavanje procesa prilagodbe na novu sredinu. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte Mudre studentice koje su Vam dodijeljene. 

Opširnije...

PROJEKT Zajedno do vrhaZajedno do vrha je projekt humanitarnog planinarenja koji okuplja studente Sveučilišta u Rijeci i djecu s neprimjerenom obiteljskom skrbi. Nizom edukativnih radionica u prirodi u suradnji s Gradskom knjižnicom Rijeka,  Planinarskim društvom Kamenjak i Prirodoslovnim muzejom grada Rijeke osvještava se održivi razvoj kao koncept kojim profitiraju djeca, studenti kao i lokalna zajednica.

Opširnije...

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.